Dagje St-Niklaas voor het team vandaag

05/11/2016

Tess Van Loy, Shana Maes, Jara Noël & Joyce Vanderbeken reden hun wedstrijd vandaag in St-Niklaas.

 

 

Na de bekendmaking van onze 2 nieuwe hoofdsponsoren, DONEN cycling wear en VONDELMOLEN de welbekende peperkoek. Waren onze rensters enorm gemotiveerd met het goede nieuws.

Voor Tess Van Loy was het een offday, maar we voegen hieraan toe dat ze gisteren op training best zwaar gevallen was enzo eigenlijk niet in staat was om een wedstrijd te rijden, haar karakter besliste van toch van start te gaan maar het lichaam protesteerde onmiddelijk en moest zo de wedstrijd staken. Snel en spoedig herstel!

Jara Noël had ook geen goed dag, een zware verkoudheid en een mindere start zorgde ervoor dat ze na enkele ronden ook de wedstrijd moet staken. Kop omhoog en snel beterschap! een verloren veldslag wil niet zeggen dat je de oorlog verloren hebt.

Joyce Vanderbeken en Shana Maes schieten er dan nog over. Na een mindere dag van Joyce op de koppenberg was al meteen rechtgezet vandaag. Wel een mindere start rond positie 10 heeft ze lange tijd 8ste positie gezeten. In de laatste ronde heeft ze nog zeer sterk opgeschoven en behaalde zo een knappe 6de plaats! Shana ook na een slechte start schoof elke ronde meer en meer op! Met een beetje overtraining en paar mindere weken heeft ze een zeer knappe 12de plaats behaald tussen de toppers! Uiteindelijk hebben we mooie dag beleefd met onze nieuw concept vrij te geven naar 1 januari toe en hebben we weer mooi prestaties geleverd en weer iets bijgeleerd!

 

 

» Terug naar overzicht